zondag 4 november 2007

Volgende plannen

Ondertussen hebben we ook onze laatste 2 weken ingevuld. Morgen vertrekken we met een georganiseerde toer naar Chitwan. Chitwan is een nationaal park waar we een safari per olifant, een kanotocht en nog een wandeling maken. Dan rijden we door naar Pokhara waar we dan op zelfstandige basis een tocht maken naar Tatopani (hotsprings) nog naar een uitkijkpunt op het Anapurnagebergte en naar Beni waar ook nog warmwaterbronnen zijn. Dit zou een trektochtje van 7/8 dagen zijn met lichte rugzak. Dan terug naar Pokhara en daar komen ze ons oppikken voor een 3-daagse raftingtocht met 2 overnachtingen langs de oever. Dan misschien nog een dagje luieren aan het meer van Pokhara en 19 of 20 november zouden we terug in KTM zijn. Tot dan!!

1 opmerking:

Unknown zei

Hey Veerle,

Amaai, heb even al je posts gelezen (ik zat een tijdje zonder internet, wegens vakantie uiteraard). Spijtig van je gemiste top, maar je bent geen mietje! 30kg op je rug, dat is zottenwerk, zeker met zo'n hoogtes. Zonder meer een knappe prestatie!

Maar die messteken?! Al wat bekomen? En hebben jullie hoegenaamd nog foto's kunnen maken? Vergeet ze niet te posten op je blog hè!

Herre